Trainingsdag Bedrijven

VSSD Trainingsdag - Bedrijven

Net als voorgaande jaren organiseren wij vanuit de Vereniging voor Studie- en Studentenbelangen te Delft (VSSD) een trainingsdag voor studenten uit Delft die aankomend collegejaar bestuur gaan doen van een studie-, studenten- of sportvereniging. Het doel van deze dag is om de studentbestuurders op weg te helpen aan het begin van hun bestuursjaar door een breed en professioneel aanbod van workshops aan te bieden. De VSSD Trainingsdag 2018 zal plaatsvinden op 11 oktober.

Voor deze trainingsdag zijn wij op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van het aanbieden van trainingen. Deze trainingsdag biedt u een kans om uw bedrijf te profileren bij een groep ‘High Potentials’. Studentbestuurders zijn over het algemeen enthousiaste, gemotiveerde studenten die hun studie vlot doorlopen en zich naast hun studie breed ontwikkelen.

De trainingsdag is dus zeer geschikt om uw bedrijf op een leuke en originele manier onder de aandacht te brengen bij een zeer aantrekkelijke groep studenten.

Mocht u geïnteresseerd zijn en mogelijkheden voor samenwerking zien dan kunt u mailen naar de organisatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief