Nieuw Bestuur

VSSD zoekt een nieuw bestuur!

Ook dit jaar is de grootste lokale studentenvakbond weer op zoek naar een nieuw bestuur. Op deze pagina staat alle informatie over onze interesseactiviteiten, de sollicitaties en de vervolgprocedure. Verder kan je ook het interesseboekje bekijken met daarin een overzicht van wat het doen van een bestuursjaar bij de VSSD precies inhoudt.

 

Houd ook zeker onze Facebook pagina in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent van het zoekproces en andere activiteiten van de VSSD.

Stel je vragen

Je bent van harte welkom om langs te komen. We zullen je van alles en nog wat vertellen over de VSSD en jij alle mogelijkheid hebt om je vragen te stellen.

Heb je nog vragen of wil je een keer langskomen, app Jannieke. Haar nummer is: 06-29 04 48 27.

Sollicitatietraject

1. Interesse doorgeven

Wanneer je overtuigd bent dat je wilt solliciteren laat je dit aan ons weten. Wij zullen hierna contact met je opnemen en vragen naar een CV en motivatiebrief.

2. Solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV naar bestuur[at]vssd.nl.

3. Sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek zullen we gaan kijken wat je motivatie, kennis en ervaring is.

4. Uitslag

Het huidige bestuur selecteert een nieuw VSSD bestuur. Of je het wel of niet wordt, krijg je optijd te horen. Je wordt niet gevraagd op functie, maar hier wordt weI rekening mee gehouden. Je bepaalt zelf met jouw aankomend bestuur wie welke functie krijgt tijdens het functieverdeelweekend, waar het oude bestuur ook bij aanwezig is voor vragen en advies.

5. Bestuurswissel

Tijdens de vierde periode zal je al een voor een klein deel ingewerkt worden. We nemen je mee naar afspraken om je alvast bekend te maken in ons netwerk. In de zomermaanden lees je de inwerkstukken en volgt de rest van het inwerken en overdragen van taken.
In september vindt de officiële bestuurswissel plaats op de eerste ledenvergadering van het jaar.

Informatieboekje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief