Studentenpakket

Studentenpakket

Het kan voordelig zijn om een pakket van verzekeringen af te sluiten. Een pakket met daarin dekking voor inboedel, aansprakelijkheid en ongevallen valt aan te bevelen, zeker als je niet meer thuiswonend bent. Je spullen die je in je kamer hebt staan zijn gedekt tegen schade door brand, diefstal na braaksporen en vormen van plotselinge wateroverlast. Als je per ongeluk schade toebrengt aan spullen van een ander, dan biedt de aansprakelijkheidsdekking uitkomst. Overkomt je een ongeval, dan biedt de ongevallendekking zekerheid bij blijvende lichamelijke schade.

De VSSD raadt aan om hiervoor eens te kijken naar het studentenpakket van verzekeringsadviseur Meeùs. Dat kan via de link hieronder. Als dit bij je past kan je op de site van Meeùs ook direct online afsluiten.

Meeùs studentenpakket afsluiten

Dit pakket kan door iedere student die in Nederland ingeschreven staat bij een MBO-, HBO- of WO-instelling worden afgesloten. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een vakbond. Kijk vrijblijvend hieronder wat er geboden wordt.

Alle informatie over het pakket, de premie en de polisvoorwaarden zijn te vinden als je doorklikt op onderstaande link voor afsluiten.

Veel studenten hebben voorheen het bekende VSSD-studentenpakket afgesloten. Dit is gestopt!

Dit pakket van verzekeringen wordt per studiejaar 2016-2017 NIET meer aangeboden. Reeds verzekerden hebben persoonlijk bericht ontvangen wanneer de definitieve einddatum van zijn of haar polis is/was.

Op die manier weet je ook precies wat de datum is dat je kan overstappen naar bijvoorbeeld het door ons aanbevolen pakket van Meeùs. Je kan dan zorgen voor een naadloze aansluiting zodat er geen overlap is of een onverzekerde periode.

Als je nog verzekerd bent (uiterlijk tot 1 september 2017) via dit pakket en je hebt vragen of er verandert iets, neem dan contact op met de Bruyn Financieel Adviseurs in Delft. Deze verzekeraar doet nu alle zaken rondom je pakket. Je kan met hen ook bespreken om veranderingen door te voeren of over te stappen naar iets anders. Mail: info@debruyn.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief