Meld je aan als nieuw bestuurslid 2020

Voor bestuursleden van de VSSD gaan veel deuren open. Ga met belangrijke mensen binnen de TU Delft, de gemeente en politiek Den Haag in gesprek om de belangen van Delftsche studenten te behartigen. Bovendien is de VSSD de enige belangenbehartiger voor techniekstudenten aangezien de andere “TU steden” geen belangenorganisatie hebben. Daarom ben jij als bestuurder in veel ogen dé vertegenwoordiger van alle technische studenten in heel Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid.

Je gaat ook in gesprek met veel studentenorganisaties. Van studie- en studentenverenigingen binnen Delft tot aan de twee grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland: de LSVb (Landelijke StudentenVakbond) en het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg). Een einde van je dag kan dus zowel eindigen aan een sociëteit in Delft als kerstdiner in Utrecht of een borrel in Amsterdam. Maar achter de schermen moet je natuurlijk ook een hele organisatie draaiende houden. Je beheert een bedrijf met medewerkers, houdt interne vergaderingen waarbij de toekomst van de VSSD wordt bepaald, maar ook help je bijvoorbeeld een Delftse studente met problemen met haar huurbaas. Dit alles leert je vaardigheden waar je de rest van je leven profijt uit zal halen en dit alles staat ook nog een enorm goed op je CV.

Per week besteed je gemiddeld 10 uur aan het werk bij de VSSD. Daarnaast ook nog gewoon blijven studeren. Een win-win situatie dus! Je leert interessante inhoudelijke vaardigheden en daarnaast loop je ook nog eens geen studievertraging op. Voor dit werk kan je RAS-maanden ontvangen. Maar dit doe je allemaal natuurlijk niet alleen, maar in een hecht team van bestuursleden. Hiermee maak je een nog grotere impact op het studentenleven van Delft. Samen strijd je voor de student, samen maak je onvergetelijke momenten mee en samen zorg je voor een geslaagd jaar. Het doen van een bestuursjaar bij de VSSD is een kans om jezelf te ontplooien op een vlak die je volledig mist door alleen te studeren. Ben je benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat tijdens een bestuursjaar bij de VSSD? Lees dan snel het boekje hieronder door om er achter te komen wat jouw rol zou kunnen zijn!

Heb je nog vragen stuur ze dan naar bestuur@vssd.nl!

Twijfel jij niet langer, grijp dan nu die kans en stuur jouw sollicitatie naar bestuur@vssd.nl! Solliciteren kan tot 1 januari.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief