Meld je aan als nieuw bestuurslid

Voor bestuursleden van de VSSD gaan veel deuren open. Er zijn namelijk genoeg hoge piefen binnen de TU Delft, de gemeente en politiek Den Haag die dolgraag met Delftsche studenten in gesprek gaan. Bovendien is de VSSD de enige belangenbehartiger voor techniekstudenten gezien de andere “TU steden” geen belangenorganisatie hebben. Daarom ben jij als bestuurder in veel ogen de vertegenwoordiger van alle technische studenten in heel Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid.

Je gaat ook in gesprek met veel studentenorganisaties. Van studie- en studentenverenigingen binnen Delft tot aan de twee grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland: de LSVb (Landelijke StudentenVakbond) en het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg). Een einde van je dag kan dus zowel eindigen aan een sociëteit in Delft als kerstdiner in Utrecht of een borrel in Amsterdam. Maar achter de schermen moet je natuurlijk ook een hele organisatie draaiende houden. Je beheert een bedrijf met medewerkers, houdt interne vergaderingen waarbij de toekomst van de VSSD wordt bepaald, maar ook help je bijvoorbeeld een Delftse studente met problemen met haar huurbaas. Dit alles leert je vaardigheden waar je de rest van je leven profijt uit zal halen.

Maar dit doe je allemaal natuurlijk niet alleen, maar in een hecht team van bestuursleden. Hiermee met elkaar maak je een nog grotere impact op het studentenleven van Delft. Samen strijd je voor de student, samen maak je onvergetelijke momenten mee en samen zorg je voor een geslaagd jaar. Het doen van een bestuursjaar bij de VSSD is een kans om jezelf te ontplooien op een vlak die je volledig mist door alleen te studeren.

Dus grijp die kans en benader ons via bestuur[at]vssd.nl, of kom langs bij Leeghwaterstraat 42! Solliciteren kan tot half juni.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief